Tisztelt Látogatónk!

Isten hozta Önt Sárkeresztúr Község megújult hivatalos honlapján! Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, önkormányzatunk nevében köszönthetek minden érdeklődőt.

Született sárkeresztúriként sokat gondolkodtam azon, miként is lehetne megfogalmazni – egy honlaphoz illő tömörséggel – mindazt, ami szeretett községünket leginkább jellemzi. Nehéz feladat, hiszen mi, helyiek talán elfogultak vagyunk. De ez így helyes. Egy mondattal azért kifejezhető mindaz, ami ránk jellemző: mindannyiunk közös hite, lelkesedése, szorgalma, kitartása és az összefogás képessége tette Sárkeresztúrt azzá, amilyennek most láthatjuk.

Településünk jelenének legnagyobb értéke, hogy képes a megújulásra, a pozitív változásokra, és teszi ezt úgy, hogy közben tisztelettel őrzi múltja hagyományait. Hiszem, hogy e kettőnek csak együtt van valós társadalmi szerepe és értéke, hiszen az elődöktől kapott szellemi örökség ad nekünk erőt ahhoz, hogy élhető községet hagyjunk majd utódainkra.

Kedves Vendégeink és kedves sárkeresztúriak!

Arra törekszünk, hogy honlapunk minden fontos, hasznos helyi információt tartalmazzon, és remélem, hogy ezeknek mindannyian hasznát veszik. Biztatom tehát, hogy bátran nézzen körül nálunk az internet segítségével, és utána szívesen látjuk kis falunkban. Fedezze fel értékeinket, keresse fel intézményeinket, nyisson be gyönyörű templomainkba…

Nálunk mindig történik valami. Nézze meg programajánlatainkat, vegyen részt rendezvényeinken!

Meleg szeretettel várjuk!

Csutiné Turi Ibolya
Polgármester